Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

UŠTEDA 2.501 din za KOMPLETAN kardiološki pregled, EKG, ultrazvuk srca + 10% popusta na usluge

2.499din
Cena: 2.499 din Vrednost: 5.000 din Popust: 50% Ušteda: 2.501 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Kada govorimo o kardiovaskularnim pacijentima, često nije u pitanju samo jedna dijagnoza. To nisu samo pacijenti sa anginom pectoris ili hipertenzijom već često postoji udruženost većeg broja faktora rizika: povećan krvni pritisak ili hipertenzija, povećane masnoće u krvi, šećerna bolest, gojaznost, tako da nije dovoljna samo terapija da bi se smanjile tegobe osnovne bolesti već su neophodni dopunski dijagnostički pregledi kao i redovno praćenje promena.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: kompletan kardiološki pregled, EKG, ultrazvuk srca + 10% popusta na ostale usluge sem laboratorijskih analiza. Kardiolog je dr Vladimir Novaković.
  • Kupon se može iskoristiti do 15.11.2012.
  • Termin je potrebno zakazati
  • Radno vreme: pon-pet 10-19 h
Kontakt

Ultra Medik

Adresa:
Preševska 74
11000 Beograd

Telefon:
011/3822786
064/4656636

www.ultramedik.com/

poklon kupon

Ponuda obuhvata kompletan kardiološki pregled, EKG, ultrazvuk srca i određivanje terapije + 10% popusta na ostale usluge, osim na usluge laboratorijskih analiza. Srbija nažalost spada u vodeće zemlje u svetu po broju umrlih od kardiovaskularnih bolesti. Treba uticati na to da se ovaj nepopularni rezultat umanji i zato neka vam zdravlje bude uvek na prvom mestu.

Kome treba uraditi ultrazvuk srca? Ultrazvuk srca treba uraditi svim pacijentima koji imaju simptome angine pectoris ili su preboleli akutni infarkt miokarda, kao i pacijentima koji su imali neku hiruršku intervenciju na koronarnim krvnim sudovima. Ultrazvuk srca treba uraditi i pacijentima koji se brzo zamaraju ili imaju aritmiju srca. Ovim pregledom se utvrđuje pokretljivost pojedinih segmenata srčanog mišića na osnovu čega se dolazi do zaključka kakva je ishrana srčanog mišića , procenjuje se snaga srčanog mišića, posmatraju se veličine srčanih šupljina kao i prisustvo stranih masa u njima. Ultrazvuk obavezno treba uraditi kod svih pacijenata kod kojih je prvi put otkriven šum na srcu ili kod šuma koji se pogoršava.

U Poliklinici Ultra Medica odabrani tim lekara specijalista, iskusnih internista koji primenjuju savremene profesionalne metode dijagnostike na najsavremenijoj opremi, rešiće vaše zdravstvene probleme. Ljubazno osoblje ordinacije izaći će vam u susret prilikom odabira vrste i zakazivanja termina zdravstvene usluge u Poliklinici Ultra Medica. Poliklinika se nalazi u blizini Gradske bolnice (bivša ulica Rifata Burdževića).

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals