Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

1.099 din = DVA x (čorba + 10 ćevapa + salata + pogača + palačinke)

budite Dva bela goluba
1.099din
Cena: 1.099 din Vrednost: 2.200 din Popust: 50% Ušteda: 1.101 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Ručak ili večeru ćemo započeti čorbom, kojoj se ne može naći zamerka. A onda na red dolazi porcija ćevapa sa prilogom, domaća pogača i salata. I sve to se mora "začiniti" desertom, palačinkama sa domaćim džemom ili eurokremom... Uživati u hrani znači uživati u gurmanskom obroku najstarijeg restorana, najlepše ulice u Beogradu. PriceBook vam je omogućio da u restoranu Dva Bela Goluba spreme za vas tradicionalni ručak ili večeru, a zabavljaće vas tamburaši.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: 2 x čorba, 2 x 10 ćevapa (prilog krompir) + 2 x salata (zelena ili kupus) + pogača + 2 x palačinke sa domaćim džemom ili eurokremom 
  • Kupon možete iskoristiti do 25.7.2012.
  • 1 osoba može koristiti max 2 kupona
  • Termin je potrebno rezervisati unapred
  • Radno vreme: svakog dana od 13-23h
Kontakt

Restoran Dva Bela Goluba

Adresa:
Bul.Despota Stefana 3 11000 Beograd

Telefon:
011/3239079
065/3187726

www.dvabelagoluba.com/

Restoran Dva bela goluba je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite “kutak zaljubljenih”. Restoran raspolaže sa 70 mesta u sali i 80 mesta u bašti.

Specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, starogradska muzika i ljubazno osoblje pružiće vam priliku da uživate. Dva bela goluba je arhitektonski uredio Uglješa Bogunović, a krasili gosti kao što su Krča, Ršum, pokojni Ambro, Aca Sekulić... Momo Kapor, pisac i živopisac slika na zidovima, je nacrtao današnji prepoznatljiv znak ovog znanog restorana.