Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

389 umesto 800 din za ručak ili večeru - lignje, pastrmka ili som

Kutak kod cara - carski se jede
389din
Cena: 389 din Vrednost: 800 din Popust: 51% Ušteda: 411 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Opuštena atmosfera u debeloj hladovini bašte stare vile u Profesorskoj koloniji i riblji specijaliteti su sve što vam treba da biste stvorili maksimalan užitak. To ćete definitivno pronaći u restoranu Kutak kod cara. Možete izabrati pohovane lignje ili filete somovine ili dimljenu pastrmku, a koji god izbor da napravite, dobijate dalmatinsko varivo i uvek poželjnu pitu sa višnjama ili jabukama ili suvim šljivama. Sve to po ceni od samo 390 umesto 800 dinara, uz 50% popusta!

Napomene
  • Ponuda obuhvata: pohovane lignje ili dimljena pastrmka ili fileti soma. Prilog  dalmatinsko varivo + dezert kuće, pita sa jabukama, suvim šljivama ili višnjama
  • Kupon možete iskoristiti do 15.9.2012. 
  • Termin je potrebno rezervisati
  • Radno vreme: radnim danima 10-21h, subotom 12-20h 
Kontakt

Kutak kod cara

Adresa:
Čarlija Čaplina 42
11000 Beograd

Telefon:
011/2768311
063/512406

www.facebook.com/pages/Restoran-Kutak-kod-cara/119078701486319

Dobar, kvalitetan ručak uvek je dobrodošao, a odličan ručak ili večera u odličnom ambijentu još više. Mi se danas častimo obilnom porcijom ribe u restoranu “Kutak kod cara”.

Za predstojeće vrele dane nema ništa bolje za vaš organizam od plodova mora i ribljih specijaliteta. Bez obzira na to da li više volite rečnu ili morsku ribu ili neke druge morske plodove, svaku vrstu odlikuje bogatstvo hranljivih sastojaka, pre svega vitamina, minerala i aminokiselina.

Riba se razlikuje od ostalih namirnica po sadržaju polinezasićenih masti dugih lanaca, a krcata je vitaminima i mineralima. Sa­drži vi­so­ko­vred­ne pro­te­i­ne, a ima man­je ma­sti i ho­le­ste­ro­la od većine dru­gih vr­sta me­sa. Do­bar je iz­vor vi­ta­mi­na B gru­pe, po­trebn­ih za pretvaranje hra­ne u ćelijsku ener­gi­ju i iz­grad­nju zdra­vog ner­vnog tki­va.

Sve ovo uz naš popust, a kući se ide punih stomaka.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals