Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

399 umesto 800 din za 200 kom vizit karata

I dalje vaša glavna karta u poslovnom svetu
399din
Cena: 399 din Vrednost: 800 din Popust: 50% Ušteda: 401 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Da bi se vaše vizit karte zapamtile, morate imati nešto što će ih razlikovati od ostalih. Postoji više modela vizit karti. Treba naglasiti da osoba koja ima vašu vizit kartu već je imala susret sa vama, tako da u vizitaru treba da prepozna vašu vizit kartu, da ga ona nekim svojim dizajnom asocira na vas.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: Izrada vizit karti 200 kom - dimenzije 9x5 cm, obostrano, kolor štampa, sjajna plastifikacija na 350 gr papiru
  • Gotovu pripremu za štampu dostaviti na mail office@mojfotoalbum.rs u vektorskom formatu, svi tekstovi pretvoreni u krive i poslati u PDF formatu (rok izrade 1 dan)
  • Ponudu možete iskoristiti do 31.7.2012.
  • Termin je potrebno zakazati min 1 dan unapred
  • Radno vreme: radnim danima od 9-17h, subotom 9-14h 

 

Kontakt

Apollo Graphic Production d.o.o.

Adresa:
Đorđa Kratovca 17, 11000 Beograd

Telefon:
011/7443308
011/7838055

www.mojfotoalbum.rs

U eri mobilnih telefona i kompjutera, vizit karta je tradicionalan, ali i dalje izuzetno rasprostranjen način da ostavite svoje kontakt podatke ili uzmete nečije, bilo da je u pitanju slučajan susret, poslovni sastanak, konferencija ili poslovni skup. Ne samo što sadrži podatke o imenu, vrsti posla, nazivu firme, brojevima telefona i adresi, nego vas svojm dizajnom podseća na trenutak kada ste je primili od novog poznanika, tako da često asocira i na lik osobe koju smo možda samo jednom sreli.

Zato ne propustite priliku da za samo jedan dan dobijete novu vizit kartu u tiražu od 200 komada štampanu na papiru težine 350 gr, obostrane kolor štampe u dimenziji 9x5 cm.

I ukoliko želite, sa sjajnom plastifikacijom. Gotovu pripremu dostaviti na mail office@mojfotoalbum.rs. Rok izrade 1 dan.

Napomena: Gotova priprema za štampu se dostavlja u vektorskom formatu, sa svim tekstovima pretvorenim u krive u PDF formatu.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals