Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

549 umesto 1.100 din za DVE pizze Capriciossa ili Vegetariana na šamotu za ručak ili večeru

549din
Cena: 549 din Vrednost: 1.100 din Popust: 50% Ušteda: 551 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Volite li da jedete pizzu? Pizza kao specijalitet italijanske ili bolje rečeno napolitanske kuhinje je odavno kod nas postala omiljen obrok svim generacijama. Najčešće se pravi od tankog testa na kome se pored paradajz sosa mogu naći razne vrste sira, šunka, pečurke, začini, a često i maslina. Pa ako ste ljubitelj pizze, evo ponude u kojoj dvoje mogu uživati u izuzenom ambijentu kuhinjice Via Uno. Capriciossa ili Vegetariana izbor je vaš.

Napomene
  • Ponuda obuhvata:dve pizze na šamotu za ručak ili večeru (prečnik 32 cm) - Capriciossa ili Vegetariana
  • Pizzu možete i poneti
  • Kupon možete iskoristiti do 15.9.2012.
  • Termin je potrebno zakazati bar dva sata ranije
  • Radno vreme: radnim danima od 12-20h, subotom od 8-16h, nedeljom ne radi
Kontakt

Kuhinjica Via Uno

Adresa:
Krunska 37 11000 Beograd

Telefon:
011/3242221
069/4347777

Gastronomska tradicija uvek je i odraz kulture i civilizacije, a italijanska kuhinja jedna je od najomiljenijih nacionalnih kuhinja. Napulj je kolevka pizze. A priča o njenom nastanku je veoma zanimljiva. Jednom je kraljica Margareta bila jako gladna, pa je od kuvara zatražila da joj nešto odmah spremi. Kako je bilo malo vremena, kuvar je napravio testo za pizzu i odozgo stavio paradajiz, začine, bosiljak, maslinovo ulje i mozzarelu. Tako je ova pizza i dobila ime po kraljici Margareti. Ovo je bila osnovna pizza, a dodavanjem raznih sastojaka, nastale su i mnoge druge.

Kuhinjica Via Uno je osnovana 2005. godine i od tada uspešno svoje posetioce gosti najrazličitijim ukusima i mami mirisima nadaleko čuvene italijanske kuhinje. Italijansku trpezu ćete prepoznati po izvrnom testu kombinovanom sa različitim prelivima i sosovima od povrća ili mesa sa biljnim začinima, a ponekad čak i - voćem. Takođe, svi znamo da jedno od omiljenih jela današnjice - pizza, potiče iz Italije. Međutim, ono što je kuhinjica Via Uno preuzela jeste tajni način pripreme pizze, koji ćete prepoznati jer se razlikuje od ostalih. Ovde ćete pronaći i lazanje spremljene na “vrlo italijanski“ način. Ne propustite uživanje u sjajnim ukusima i zdravom zalogaju u gostoprimljivoj kuhinjici Via Uno.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals