Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

77% POPUST za mesec dana škole astrologije

Ovladajte sudbinom!
1.290din
Cena: 1.290 din Vrednost: 5.500 din Popust: 77% Ušteda: 4.210 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Ovladajte sudbinom - naučite kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da maksimalno iskoristite svaki dan. Upoznajući se sa astrologijom bićete u prilici da saznate kako da maksimalno iskoristite svoj lični potencijal ali i kako da pomognete drugima kroz razvijanje veštine konsultacije i praktične vežbe. Sa PriceBook kuponom imate popust 77%. Cena se odnosi na mesec dana kursa koji traje ukupno 4 meseca, nakon čega se dobija sertifikat.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: mesec dana škole astrologije.  Kurs traje ukupno 4 meseca.  Astrolog Spicum-a je Jasmina Drašković.
  • Jedna osoba može da kupiti max 2 kupona
  • Kupon možete iskoristiti do 20.9.2012.
  • Radno vreme: subotom 16-17:30h
Kontakt

Spicum Astro Community

Adresa:
Balkanska 18
11000 Beograd

Telefon:
063/222539

www.spicum.com

Naučite kako da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. Ovladajte sudbinom - naučite kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan.

Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog tumačenja horoskopa iskoristite izuzetnu priliku da saznate kako se na lak, praktičan i razumljiv način uče i integrisano primenjuju astrologija, numerologija i horoskop drevnih Maja.

Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj sitiuaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje. Kada vaš život gubi usmerenje ili menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite rado biste zatražili savet. Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. 

Astrolog Spicum-a je Jasmina Drašković.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals