Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

88% POPUST za mezoterapiju lica sa maskom u CENTRU

Za lice koje blista
550din
Cena: 550 din Vrednost: 4.500 din Popust: 88% Ušteda: 3.950 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Mezoterapija lica spada u najsavremenije kozmetičke inovacije koja ima za cilj pre svega hidrataciju i oksigenizaciju kože i podsticanje procesa podmlađivanja kože. U samom centru grada u ulici Maršala Birjuzova, u Salonu Albina, ovu uslugu ćete dobiti uz PriceBook kupon po neverovatnoj ceni od 550 dinara.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: mezoterapiju odnosno ubacivaje vitamina i hemijski proverenih supstanci u središnji sloj kože iglicama, masku i masažu lica 
  • Kupon možete iskoristiti do 20.9.2012.
  • Termin je potrebno zakazati min. 3 dana unapred. Ukoliko niste u mogućnosti da se pojavite u zakazano vreme, molimo vas da blagovremeno otkažete rezervaciju. U suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.
  • Radno vreme: radnim danima 11-20h, sub 12-16h, nedeljom na zakazivanje
Kontakt

Albina studio

Adresa:
Maršala Birjuzova 53
11000 Beograd

Telefon:
063/1966168

Mezoterapija je tretman za osveženje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica. Prilikom tretmana u kožu se ubrizgavaju male količine hijaluronske kiseline, vitamina, oligo elemenata i vaskularnih preparata. Na taj način podstiče se proces podmlađivanja ćelije, čineći da postanu dovoljno aktivne da same započnu proces proizvodnja kolagena i elastina. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a da bi se postigao trajni izgled mladolikosti, potrebno je uraditi 6-10 tretmana.

Tretmani se rade sa razmakom od 10 dana i mogu se raditi bez obzira na godine. Tretman obuhvata: masažu lica, masku u zavisnosti od tipa kože, vitamine hemijski proverene supstance, mikroigle kojima se preparati ubrizgavaju u središnji deo kože.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals