Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

Grufoo Fish Spa piling tretman - svetski HIT konačno i kod nas!

485din
Cena: 485 din Vrednost: 970 din Popust: 50% Ušteda: 485 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Doktor riba - zvuči čudno na prvi pogled, slažemo se. Još čudnije zvuči kada vam neko kaže da uronite noge ili ruke u vodu sa ribicama koje su malene, ali koje će biti zadužene za grickanje vaše kože. Bez brige, ova sićušna bića nemaju zube, čak ni zubiće, a veoma efikasno uklanjaju mrtve ćelije kože prijatno vas golickajući dok to čine, i zapravo doprinose vašem zdravlju - zato su i dobile "posao" doktora ribe u uzbudljivoj novoj vrsti pedikir i manikir terapije! Posetite Grufoo Fish Spa Centar, zabavno je, a itekako prija!

Napomene
  • Ponuda obuhvata: Fish spa tretman u trajanju od 20 min
  • Kupon možete iskoristiti do 24.03.2013.
  • Termin je potrebno zakazati 2 dana unapred
  • Radno vreme: pon-sub 09-21h
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon jedan dan unapred i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen.
Kontakt

Grufoo Fish Spa

Adresa:
Bul. Mihajla Pupina 10z/lok.74 11070 Novi Beograd

Telefon:
064/33 99 998

fishfootspa.rs/

Garra rufa je vrsta ribice koja se isključivo koristi u sve više rasprostranjenim Fish Spa tretmanima ruku i stopala. Ova metoda eksfolijacije je u poslednjih desetak godina sve više zastupljena širom sveta i predstavlja pravi kozmetički HIT. Ako ste zagovornik korišćenja nekonvencinalnih metoda zarad zdravlja i lepote, onda će vam ova metoda izuzetno prijatna. Po ceni od 485 dinara u Grufoo Spa centru u Beogradu čekaju vas ribice koje će vašu kožu učiniti nežnijom i lepšom.

U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija. Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka. Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo “Doktor riba”, jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože, kao i zdravlje i opuštanje. Hrane se površinskim slojem ljudske kože i pri tome ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu. Ovo ponašanje je deo prirodnog instinkta ribice. Zbog povišene temperature vode ribicama se ubrzava rad metabolizma i javlja se potreba za hranom, a ljudska koža im služi kao dopuna nedostatka belančevina u organizmu. Mrtvi sloj kože je utklonjen i novi sloj kože je glatkiji i zdraviji.

"Grufoo centar" je prvi salon ovog tipa u Beogradu. Prijatan ambijent sa stručnim i iskusnim osobljem će se potruditi da vam prvi susret sa ovim vidom pilinga bude jedinstven i maksimalno prijatan. Trude se da od mladosti i iskustva koji pokreću Grufoo centar izgrade oazu mira i zadovoljstva u kojoj će svako od korisnika PriceBook kupona maksimalno da uživa.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals