Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

Grufoo Fish Spa piling tretman - svetski HIT konačno i kod nas!

485din
Cena: 485 din Vrednost: 970 din Popust: 50% Ušteda: 485 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Doktor riba - zvuči čudno na prvi pogled, slažemo se. Još čudnije zvuči kada vam neko kaže da uronite noge ili ruke u vodu sa ribicama koje su malene, ali koje će biti zadužene za grickanje vaše kože. Bez brige, ova sićušna bića nemaju zube, čak ni zubiće, a veoma efikasno uklanjaju mrtve ćelije kože prijatno vas golickajući dok to čine, i zapravo doprinose vašem zdravlju - zato su i dobile "posao" doktora ribe u uzbudljivoj novoj vrsti pedikir i manikir terapije! Posetite Grufoo Fish Spa Centar, zabavno je, a itekako prija!

Napomene
  • Ponuda obuhvata: Fish spa tretman u trajanju od 20 min
  • Kupon možete iskoristiti do 24.03.2013.
  • Termin je potrebno zakazati 2 dana unapred
  • Radno vreme: pon-sub 09-21h
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon jedan dan unapred i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen.
Kontakt

Grufoo Fish Spa

Adresa:
Bul. Mihajla Pupina 10z/lok.74 11070 Novi Beograd

Telefon:
064/33 99 998

fishfootspa.rs/

Garra rufa je vrsta ribice koja se isključivo koristi u sve više rasprostranjenim Fish Spa tretmanima ruku i stopala. Ova metoda eksfolijacije je u poslednjih desetak godina sve više zastupljena širom sveta i predstavlja pravi kozmetički HIT. Ako ste zagovornik korišćenja nekonvencinalnih metoda zarad zdravlja i lepote, onda će vam ova metoda izuzetno prijatna. Po ceni od 485 dinara u Grufoo Spa centru u Beogradu čekaju vas ribice koje će vašu kožu učiniti nežnijom i lepšom.

U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija. Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka. Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo “Doktor riba”, jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože, kao i zdravlje i opuštanje. Hrane se površinskim slojem ljudske kože i pri tome ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu. Ovo ponašanje je deo prirodnog instinkta ribice. Zbog povišene temperature vode ribicama se ubrzava rad metabolizma i javlja se potreba za hranom, a ljudska koža im služi kao dopuna nedostatka belančevina u organizmu. Mrtvi sloj kože je utklonjen i novi sloj kože je glatkiji i zdraviji.

"Grufoo centar" je prvi salon ovog tipa u Beogradu. Prijatan ambijent sa stručnim i iskusnim osobljem će se potruditi da vam prvi susret sa ovim vidom pilinga bude jedinstven i maksimalno prijatan. Trude se da od mladosti i iskustva koji pokreću Grufoo centar izgrade oazu mira i zadovoljstva u kojoj će svako od korisnika PriceBook kupona maksimalno da uživa.