Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

Izrada fotografije na slikarskom platnu sa blind ramom ili izrada fotografije na magičnoj šolji

649din
Cena: 649 din Vrednost: 1.300 din Popust: 50% Ušteda: 651 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Evo idealne prilike da vaše fotografije dobiju mesto na kome ćete ih često gledati i tako oživljavati srećne trenutke. Slike imaju najveću vrednost onda kada nama nešto znače. Idealna prilika da uz pomoć stručnjaka putem digitalne štampe na platno prenesete ono što vi želite. Canvasom ćete ulepšati sebi ili nekoj vama dragoj osobi životni prostor, a magičnom šoljom, koja menja boju, trenutke kada se opuštate uz kafu ili čaj. Bilo koji od ova dva proizvoda da odaberete, nećete pogrešiti. Slika ili šolja - pitanje je sada!

Napomene
  • Ponuda obuhvata: jedan od ponuđenih proizvoda, izradu fotografije na Canvas-u, dimenzije 30x40cm sa blind ramom debljine 2cm ili izradu fotografije na magičnoj šolji.
  • Fotografije treba da budu JPEG formatu u što kvalitetnijoj rezoluciji. Fotografije slati na office@mojfotalbum.rs
  • Kupon možete iskoristiti do 30.11.2012.
  • Rok izrade 5 dana
  • Radno vreme:  radnim danima 9-17h , subotom 9-14h
Kontakt

Apollo Graphic Production d.o.o.

Adresa:
Đorđa Kratovca 17, 11000 Beograd

Telefon:
011/7443308
011/7838055

www.mojfotoalbum.rs

 

Canvas je slikarsko platno pripremljeno za štampu, može se premazati uljem ili lakom i na taj način se dobija efekat ulja na platnu. Boje na platnu su postojane, otporne na UV zračenja, atmosferske uticaje, tako da je štampa dugotrajna i efektna.

Na Canvas platnu možete odštampati bilo koju ideju ili motiv, a najčešće se koristi za reprodukciju umetničkih slika. Poslednji je svetski trend kada je u pitanju dekoracija enetrijera. Možete da obradite vaše digitalne fotografije i pretočite ih u verodostojne umetničke slike zahvaljujući štampi na Canvas platnu pa stoga predstavlja idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti.

Tehnika digitalne štampe će vam pomoći da oplemenite vaš poslovni ili stambeni prostor omiljenim reprodukcijama ili vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenešene na slikarsko platno. Ulepšajte svoj životni prostor ili poklonite dragoj osobi jedinstven i originalan poklon!

Magična šolja je na izgled crna ali kada sipate toplu kafu ili čaj, prikazaće se slika koju ste vi stavili. Koliko ste se samo puta vratili sa fotografijama sa letovanja, zimovanja, izlaska, koncerta, ili nakon provedenih dragocenih trenutaka sa najbližima i poželeli da te iste fotografije budu deo vašeg okruženja, ali su umesto toga ostale zarobljene u elektronskoj verziji na računaru jer niste stigli da odete u foto-radnju. Magična šolja je i savršen način da čestitate rođendan, iskažete zahvalnost ili prenesete neku poruku. 

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals