Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

Sunce u kosi - senčenje PRIRODNE kose, šišanje, feniranje i keratinsko pakovanje

Ova cena važi SAMO uz PriceBook Kupon!
1.499din
Cena: 1.499 din Vrednost: 3.700 din Popust: 59% Ušteda: 2.201 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

I ovog proleća ponesite "sunce u kosi". Svaka dama zna, da je posle dugih zimskih dana, kosa suva i ispucala. Zato je neophodno da se što pre obratite profesionalcima i da osvežite prvenstveno svoju kosu, a zatim i svoj celokupni izgled.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: senčenje prirodne kose, šišanje, feniranje i Goldwell keratinsko pakovanje (senčenje farbane kose uključuje još i skidanje boje dekolorantom i preliv, pa je u tom slučaju neophodno doplatiti u salonu još 200 din)
  • Kupon se može iskoristiti do 10.7.2012.
  • Termin je potrebno zakazati.
  • Radno vreme: radnim danima od 8-20h; subotom i nedeljom od 8-15h
Kontakt

Salon Nant

Adresa:
Vojvode Stepe 254
11000 Beograd

Telefon:
011/2466761
064/2477037

www.salonnant.com/

Ukoliko želite diskretnu promenu, kosu nijansirajte prirodnim i toplim tonovima. Na smeđoj kosi najlepše pristaju bakarni, zlatni ili karamel tonovi. Na plavoj kosi izbor može da bude boja lešnika ili neka od crvenkastih nijansi, dok crnoj najbolje pristaju pramenovi u boji meda, karamele ili zlata. Jedna od najpopularnijih tehnika je „sunce u kosi“ gde se češljem izvlače pramenovi za nijansu svetliji od prirodne boje kose.

Nijansiranjem vlasi možete da osvježite kosu, ali pri tom da ne promenite osnovnu boju. Ova tehnika radi se širim češljem ili izvlačenjem sitnih pramenova na foliju. Meliranje je jedan od aktuelnih načina ulepšavanja vlasi – kosa se podeli na deblje pramenove koji se farbaju odvojeno, tako da se na kraju razlikuju za jedan do dva tona. Ovom metodom postiže se savršen efekat.

Salon Nant postoji već 13 godina. Čini ga tim mladih i ambicioznih ljudi koji prate savremene trendove. Mogu se pohvaliti uspešnim učešćem na Hairfair i sajmovima kometike.

Pored ove usluge, salon nudi i usluge pedikira, depilacije, masaže, tretmane lica kao i frizerske usluge. Dođite i uverite se u kvalitet.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals