Predlažemo da primate najnovije dnevne ponude Grupna kupovina - Newsletter

IZVINJAVAMO SE ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA SA SERVEROM! 

UŠTEDITE 4.990 din - Mezoterapija lica i vrata aparatom SONOFLEX + serumi Ericson

Najsavremenija ultrazvučna aparatura i preparati
1.010din
Cena: 1.010 din Vrednost: 6.000 din Popust: 83% Ušteda: 4.990 din Facebook Twitter E-mail
Ova ponuda je istekla...
Pretražite Aktivne ponude
sigurno ima nešto za Vas!

Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posledica starenja kao što su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea kao i poremećaji pigmentacije. Mezoterapija bez igle je najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji koja je posebno pogodna za osobe koje imaju strah od igle a žele da se reše opušene kože, bora i fleka.

Napomene
  • Ponuda obuhvata: mezoterapiju lica i vrata ultrazvučnim aparatom Sono-Flex (francuski proizvođač). Koriste se serumi francuske profesionalne kozmetike, Ericson laboratorie.
  • Kupon možete iskoristiti do 15.9.2012.
  • Termin je potrebno zakazati unapred 063/202486
Kontakt

Estetik Studio Queens Q

Adresa:
Dr. Milutina Ivkovića 9a
11000 Beograd

Telefon:
011/3676272

www.queens.rs/

Mezoterapija lica podrazumeva dubinsko hranjenje i hidrataciju kože lica i vrata, a to se postiže ultrazvučnim aparatom SONO - FLEX francuske proizvodnje. Uz pomoć tehnike ultrazvuka unosi se viskoka koncentracija aktivnih sastojaka: prirodni biljni ekstrakti, vitamini, minerali, enzimi i kolagen u središnje slojeve kože. Na taj način podstiče se prirodni kolagen, jača tonus mišića i znatno poboljšava kvalitet kože.

Koriste se serumi ERICSON laboratorije (francuska profesionalna kozmetika). 

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana koji su namenjeni kako ženama tako i muškarcima.

Individualno je koliko je tretmana potrebno uraditi. Međutim, ako je koža umorna, ako ste pušač, provodite dosta vremena u zatvorenoj prostoriji i ako ste stariji od 35 godina za pun efekat potrebno je uraditi 2 -4 tretmana u razmaku od 7 dana.

Postupak: Prvo se očisti koža lica i vrata, uradi se piling, a onda se nanosi koncentrovani serum iz Eriscon laboratorije u zavisnosti od tipa kože koji se ubacuju ultrazvukom u središnje slojeve kože. Na kraju se stavlja profesionalna maska i završna krema. Tretman traje 1 sat. Vaša koža će se regenerisati, biće blistava, zategnutija i zdravija!

Sono-Flex 

Ovaj jedinstveni francuski aparat sastoji se od 8 programa za lice i telo, koji kombinuje 2 tehnike: fleksodermija (vakuum) i sonoforeza (ultrazvuk). Nezamenljiv je kod limfne drenaže i liftinga lica. Ovi perfektno kontrolisani duboki talasi imaju višestruke efekte u poboljšanju mikrocirkulacije i otklanjanju fibroze.

    pricebook pomoc poplave sms 1003

    pricebook licence to shop

Postanite PriceBook.rs Partner!

Priceboook giftbaskets poklon korpe beograd

krov oglasi

Video Oglasi

pricebook help animals